Web Analytics Made Easy - Statcounter

نوبخت گفت: توسعه از نگاه جمهوری اسلامی ایران، توسعه ایست که انسان می تواند از آن به کمال برسد، اگر شرایط به کمال رساندن انسان ها توسط هر دولتی فراهم شود، می توان گفت آن دولت توسعه گراست و می تواند در این مسیر حرکت کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «محمدباقر نوبجت»، امروز (چهارشنبه 8 مرداد) در مراسم بهره برداری از فاز اول باغ موزه دفاع مقدس فارس گفت: مهمترین برنامه ششم توسعه که در حال اجرای چهارمین سال آن هستیم و اساس سند چشم انداز 20 ساله، دستیابی به توسعه است و در چشم انداز آمده است، در سال 1404 ایران باید کشوری توسعه یافته و در جایگاه نخست علمی و اقتصادی در منطقه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون رئیس جمهور با اشاره به اینکه باید توسعه تعریف شود، آیا توسعه سد است، راه آهن و یا راه؛ اینها همه هست ولی هیچ کدام توسعه ای که مورد نظر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و سند چشم انداز باشد، نیست، اظهار کرد: توسعه از نگاه جمهوری اسلامی ایران، توسعه ایست که انسان می تواند از آن به کمال برسد، اگر شرایط به کمال رساندن انسان ها توسط هر دولتی فراهم شود، می توان گفت آن دولت توسعه گراست و می تواند در این مسیر حرکت کند.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به اینکه پیروزی انقلاب اسلامی، یک تحول برای آزادی و استقلال مردم بود و نمادی از زمینه توسعه انسانی محسوب می شد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی کار آغاز شد، تاکید کرد: انقلاب اسلامی بدون تردید با شاخص های بین المللی و استانداردهای جهانی یک انقلاب کاملا مردمی بود و در همان سال های نخستین، جمهوری اسلامی ایران نه تنها با انقلاب بلکه با رای مردمی به روی کار آمد و این تغییر شکل گرفت.

این نظام برای اینکه بتواند به آرمان های خود تعیین ببخشد، هشت سال درگیر جنگ بود، جنگی که می توانست به صورت عملی جمهوری اسلامی را متوقف کند و انقلاب را ناکارآمد جلوه دهد، یادآور شد: درود خدا بر شهدای بزرگوار، رزمندگان، ایثارگران، آزادگان و جانبازان که همه دست به دست هم دادند تا مانعی که برای رشد و ترقی جمهوری اسلامی بود را بردارند، خدا قطعا دست های پلیدی که شهدا را در جبهه یا دیگر شهدا مثل شهید دستغیب را که در محراب به شهادت رسید، نخواهد آمرزید.

نوبخت با تاکید بر اینکه تلاش شد تا زمینه کمال انسان را که همان توسعه یافتگی از منظر چشم انداز جمهوری اسلامی بود، را فراهم کنیم، تاکید کرد: بعد از جنگ درگیر محاصره بزرگ اقتصادی شدیم که روز به روز این محاصره تنگ تر و تنگ تر شد که روز به روز این زانوی ظالم و نابکار رژیم آمریکا روی گلوی اقتصاد کشورهایی که مثل ایران می خواهند مستقل باشند، بیش از پیش فشار وارد می کند ولی با همه اینها این کشور و انقلاب، توانست در منطقه الگو و روشی برای توسعه انسانی و کمال انسان ها ایجاد کند.

وی با یادآوری این مطلب از اینکه بیش از 30 سال از پایان جنگ می گذرد، جوانان ما هم خاطراتی عینی از جنگ ندارند، درود خدا به انسان های شریفی که این موزه را راه اندازی کرده اند تا نسل جوان ما با مبانی انقلابی و اسلامی آشنا شوند، راه را بیاموزند و بدانند ایران کجا بود و به کجا خواهد رسید، اظهار کرد: از اینکه چنین نهاد و نمادی ایجاد شده برای اینکه خاطرات جنگ را به جوانان منتقل کند، ابراز خرسندی می کنم.

نوبخت با یادآوری این مطلب برای دولت هم هیچ نمادی برای توسعه، به اهمیت چنین جایگاه، نمایشگاه و موزه ای نیست، تاکید کرد: همانطور که خودم را برای رسیدگی به توسعه مادی و فیزیکی موظف دانستم، به عنوان نماینده دولت و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، برای اعتلا و تکمیل این موزه که بتواند به نحو شایسته انتقال مفاهیم دفاع مقدس داشته باشد، خود را موظف می دانم و برای همه کسانی که صادقانه تلاش کردند تا نمادی از شهدا را فراهم کنند، آرزوی موفقیت دارم.

وی در پاسخ به سئوالی پیرامون اینکه چه میزان اعتبار در نظر گرفته خواهد شد، یادآور شد: قطعا با سپاه برای تکمیل این کار هماهنگی هایی انجام خواهیم داد.

پایان پیام/130

منبع: شبستان

کلیدواژه: محمد باقر نوبخت محمدباقر نوبخت موزه دفاع مقدس فارس نوبخت شیراز جمهوری اسلامی ایران چشم انداز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۷۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری



به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مهدی اسلام پناه در این دیدار که در حاشیه نشست اسمیک، برگزار شد با اشاره به امضای موافقتنامه شناسایی متقابل در حوزه استاندارد و ارزیابی انطباق بین دو سازمان که سوم اردیبهشت جاری به امضا رسیده است، تاکید کرد: لازم است برنامه اجرایی برای عملیاتی شدن تفاهمات در اولین فرصت تنظیم و امضا شود.

وی با اشاره به اراده روسای جمهور و مسئولان دو کشور برای ارتقاء همکاری‌ها و افزایش حجم مبادلات تجاری، گفت: در منطقه، صرفا دو جمهوری اسلامی وجود دارد و آن هم جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اسلامی پاکستان است و این امر مسئولیت ما را در برادری دینی و مشارکت‌ جدی تر در همکاری‌های دو جانبه بیشتر می‌کند.

نمایندگان پاکستان که در اجلاسیه هیات مدیره اسمیک به عنوان (vice chairman) حضور داشتند، ضمن تاکید بر ارتقای همکاری‌ها در حوزه‌های مختلف استانداردسازی و پذیرش متقابل استانداردهای یکدیگر امضای برنامه اجرائی را اقدامی فوری و ضروری قلمداد کردند.

همچنین طرفین برای همکاری در حوزه حلال نیز مذاکره و به تفاهم رسیدند.

هیات ایرانی که به سرپرستی اسلام پناه در این رویداد شرکت دارد، علاوه بر هیات پاکستانی با سایر هیات‌های شرکت کننده دیدارهای جداگانه ای را با هدف گسترش همکاری‌ها و ارتقا سطح فنی دو طرف برگزار و در این خصوص مذاکراتی نیز انجام شد.

 

 

دیگر خبرها

  • جمهوری اسلامی ایران مدافع تمامی مظلومان جهان است
  • آیا فرشتگان می توانند کاری غیر از عبادت را در پیش گیرند؟
  • امیرعبداللهیان: همه خدمه کشتیِ توقیف‌شده را با نگاه انسانی آزاد کرده‌ایم
  • توسعه ظرفیتهای آموزش زبان فارسی در جمهوری خودمختارنخجوان
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت آفریقا
  • رژیم صهیونیستی و آمریکا در منطقه سرگردان و متزلزل شدند
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری در حوزه استاندارد
  • ​​​​​​​توسعه همکاری محیط زیستی ایران و آفریقای مرکزی
  • برنامه ناوگان ملی کشتیرانی برای توسعه بار صادراتی به آفریقا